Forelvijvers De Peelvisser

depeelvisser Forellenvijvers De Peelvisser Meijel
Katsberg 26
5768 RH Meijel KAART>>
Tel.: 0774664039
Internet: www.depeelvissermeijel.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Wilt u een dagje ontspannen genieten van rust, natuur en ruimte? Kom dan gerust een kijkje nemen bij Forellenvijvers de Peelvisser Meijel. Dit uniek stukje land van circa 2 ha is gelegen in de oksel van het Kanaal van Deurne en de Noordervaart en grenst aan natuurgebied De Groote Peel.

Eigenaren Ton en Sonja Daniels zijn er in geslaagd om vissen in een natuurlijke omgeving mogelijk te maken. In de streek rond Meijel zijn bovendien diverse prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet.

Onze vier vijvers zijn een uitdaging voor iedereen die van vissen houdt, voor jong en oud én voor ervaren en onervaren. Daarnaast beiden wij de mogelijkheid om in groepsverband een vijver af te huren. Een aanrader voor een familiedag of bedrijfsuitje. Het huren van materialen, zoals hengels en aas, is bij ons geen probleem.

Naast de mogelijkheid om te vissen is er een terras met uitzicht over de vijvers. Hier kunt u kijken naar de vissers of even bijkomen na een wandeling of fietstocht, onder het genot van een vers kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai. Ook voor de minder validen is het terrein goed toegankelijk.

Kijk voor openingstijden en tarieven op www.depeelvissermeijel.nlPeelvisser1 Peelvisser5
Peelvisser3 Peelvisser7