Forelvisvijvers De Koel'n

logo DeKoeln Forevisvijvers De Koel'n
Beerzerhaar 17
7685 PP Beerzerveld KAART>>
Tel.: 0523251176
Mobiel:
0646326858

Internet: www.dekoeln.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bij Forelvisvijvers De Koeln kunt U genieten van het vissen op 2 natuurlijke vijvers, welke omringd zijn door bomen en een zandwal.

In de provincie Overijssel liggen de Forellen visvijvers van De Koeln. De Koeln biedt u een heerlijk rustige mogelijkheid om in een beschutte omgeving op forel te vissen.

De vijvers zijn bijna 2,5 jaar niet in gebruik geweest, maar de familie van Tol heeft er weer nieuw leven in geblazen. Er is de afgelopen maanden hard gewerkt om de zaak weer op te knappen. De vijvers zijn zo goed als leeg geweest. De vijver beschoeiing is deels vervangen. De “dug outs” zijn opgeknapt. De kantine heeft een opknapbeurt gehad, en nog vele andere zaken zijn aangepakt.

De visvijvers van de Koeln vormt het ideale decor voor een dag ontspanning. De ligging in de bossen vlak bij Ommen maakt deze vijver geliefd bij vele sport en hobby-vissers. Op de koeln kan zowel op sportieve regenboogforel als de zalige zalmforel gevist worden.

Voor groepen bieden wij ook arrangementen aan. Een combinatie van vissen en Barbecue behoort tot de mogelijkheden. Aangezien er vele mensen met vele wensen zijn, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat we een op maat gesneden arrangement kunnen aanbieden.DeKoeln01 DeKoeln02
DeKoeln03 DeKoeln04

 
DeKoeln05