Onderstaand een overzicht van de bestuursleden van de NVVF

Contactpersoon Vijver Functie Email
Rick Baars Forelvijver Paviljoen de Ruigenhoek  voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Klaas Leystra  Forel for all  secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Mark Dereij  Forellenvisvijvers De Forel  penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Tom Bremer Toms Creek Fishing Adventure voorzitter wedstrijdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
André Hilbrink Forellenvisvijvers De Woldstek bestuurslid en wedstrijdcommissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barry van Diepen Forelvijvers H2O wedstrijdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Margriet Hilbrink Forellenvisvijvers De Woldstek site onderhoud nvvf.nl en nkforelvissen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.