Forellenvisvijvers & Minicamping De Woldstek

Woldstek logo FC 2015 Forellenvisvijvers & Minicamping De Woldstek
Koekangerweg 9a
7961 LZ Ruinerwold KAART>>
Tel.: 0522452155
Internet: www.dewoldstek.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Op een prachtige, uitgestrekte lokatie in Ruinerwold ligt het terrein van De Woldstek Forellenvisvijvers, Belevingsvijver & Minicamping. Met vier prachtige forelvijvers en een belevingsvijver bieden wij de mogelijkheid voor zowel groepen, als voor de individuele visser, te komen genieten van een stukje natuur, rust, ruimte en visgenot. De camping ligt naast onze vier forellenvisvijvers en belevingsvijver en op nog geen 200 meter van een karpervijver van 2 ha. en is mooi gelegen aan de beek, genaamd Wold Aa. Natuur, uitrusten en genieten op één adres in Ruinerwold.

In onze vijvers zetten wij verschillende soorten forel uit: regenboogforel en zalmforel. In twee vijvers (vijver 1 en 2) wordt alleen regenboogforel uitgezet en in de grootste vijver (vijver 4) wordt alleen zalmforel uitgezet en in de andere vijver (vijver 3) worden beide soorten forel uitgezet.

Heeft u een bedrijfsfeestje of bent u met een ander groot gezelschap dan is het mogelijk om voor een dag of dagdeel één of meerdere vijvers af te huren waarin de feestgangers kunnen vissen. (U mag natuurlijk ook als individu komen vissen) Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de dag dan op een passende manier af te sluiten. Dit is mogelijk met een warm- en koud buffet of een barbecue na het vissen. Ook is het mogelijk om voor of na het vissen een kleine lunch te gebruiken. Vanaf 2015 is het ook mogelijk om combinatie arrangementen te boeken! (forelvissen en workshop paneel schilderen)

Voor prijzen en meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen!
Of kijk op onze site www.dewoldstek.nl.Woldstek1 Woldstek2
Woldstek3 Woldstek4

 
Woldstek forellenvisvijvers1