De Forelpoel

Wat is er nu mooier dan uw eigen forellen vangen dicht bij huis? Dat vinden wij ook! Daarom kunt u vanaf april 2009 op een prachtige locatie te Kollumerzwaag in Friesland terecht voor het ultieme visgenot. Met drie fraaie forelvijvers kunt u genieten van een heerlijke dag of dagdeel vissen. In de vijvers zitten verschillende maten forellen. In de beide kleine vijvers zitten forellen van 400 tot 600 gram en in de grote vijver zit forel van 400 tot 1.000 gram.

De gevangen forellen mag u meenemen naar huis. U kunt dan thuis heerlijk nagenieten van uw eigen gevangen forellen. De minder gevorderde vissers geven we graag advies, zodat ze niet met lege handen naar huis gaan.

U mag uw eigen materiaal meenemen; ook bestaat de mogelijkheid om visgerei te huren. Ook PowerBite is bij ons verkrijgbaar. Onze locatie is tevens geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij hebben een speciale invalidensteiger en invalidentoilet.

Om de vijvers staan picknicktafels waar u heerlijk kunt genieten van de prachtige natuur in het hart van Noordoost Friesland.

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren of bent u met een ander groot gezelschap*; dan is het mogelijk om voor een dag of dagdeel 1 of meerdere vijvers af te huren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de dag op een passende manier af te sluiten. Dit is mogelijk met een heerlijke barbecue of een koud en/ of warm buffet naar keuze. Wij bezorgen u en uw team een onvergetelijke dag!

Heerlijk vissen zonder een dure vergunning... Dat wilt u toch ook?! Wij verwelkomen u graag!

* Grote groepen dienen vooraf te reserverenforelpoel01 forelpoel02
forelpoel03 forelpoel04