Forellenvijver Breukink/Steenderen

Steenderen logo Forellenvijver Breukink/Steenderen
Emmerweg 12
7221 LA Steenderen KAART>>
Tel.: 0575452503
Internet: www.forellenvijver.com
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Welkom op de pagina van de forellenvisvijvers en mini-camping in Steenderen.

Wij hebben vier vijvers waar u uit kunt kiezen waarvan drie voor de werphengel vissers en één uitsluitend voor vliegvissers. Het kan gebeuren, dat de vijver van uw keuze verhuurd is aan een groep. Dit wordt ruim van tevoren aangegeven op een briefje in de kantine of u kunt natuurlijk ook bellen of er een vijver verhuurd is. Sinds 2011 is het mogelijk om aan iedere vijver plaatsen te reserveren. U kunt dit telefonisch doen en betaalt dan € 1,50 per plaats extra. Bij vooruitbetaling worden geen extra kosten in rekening gebracht. Zo kunt u ervan verzekerd zijn dat u op uw favoriete plekje kunt zitten, zonder uren van tevoren aanwezig te zijn! Hieronder ziet foto’s van de vijvers.

VIJVER 1
Dit is de oudste vijver. Toen we voor het eerst opengingen in 1989 was het de enige vijver. De vele bomen en struiken geven hier in de winter beschutting en in de zomer verkoeling. Er worden 5 forellen van 250-350 gram p.p. uitgezet.

VIJVER 2
Deze vijver is er bijgekomen in 1996 en is daarna nog 2 keer uitgebreid.Het is de goedkoopste vijver, maar dat zegt natuurlijk niet, dat u hier het minste zult vangen! Er worden dan 4 forellen van 250-350 gram per persoon uitgezet.

VIJVER 3
In vijver 3 worden er, dankzij het succes van de donderdag- en zaterdagavonden, die we voorheen in vijver 1 organiseerden, elke dag grote forellen uitgezet. Er wordt twee forellen en een zalmforel per persoon uitgezet.

VIJVER 4
Hier mag uitsluitend gevist worden met een vlieghengel en een kunstvlieg.
Per persoon worden er 6 forellen uitgezet. Zie de pagina vliegvissen voor meer info.

Let Op: voor alle vijvers geld dat u maar met één hengel mag vissen, bij overtreding van deze regel wordt er een extra dagdeel bij u in rekening gebracht.

Wilt u informatie over het afhuren van deze vijver, bel dan 0575-452503breukink01 breukink02
breukink03 breukink04