Visvijvers 't Mun

mun Visvijvers 't Mun
Molenstraat 10
6629 KJ Appeltern KAART>>
Tel.: 0487541445
Internet: www.mun.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Centraal in Nederland, in het land van Maas en Waal, ligt forellenvijvercomplex ´t Mun. Wij beschikken over 8 visvijvers waarvan 6 (zalm)forelvijvers en 2 karpervijvers. Op vijver 7 (karpervijver) kunt u alleen met de vaste stok vissen op karpers, tenzij u de vijver afhuurt, dan is de hengelkeuze vrij. Op vijver 8 (karpervijver) is de hengelkeuze vrij, omdat er niet alleen karpers in zwemmen, maar ook steuren. Het vissen op steur is altijd een prachtige en unieke ervaring.

Met onze golfkarren bieden wij service tot aan de waterkant, met lekkere snacks, een bekertje koffie of een heerlijk koud biertje.


Voor het nieuwe seizoen hebben wij een nieuw evenement: 'WK landenteams forelvissen'. Wanneer u meer informatie hierover zou willen, neem dan een kijkje op onze website www.mun.nl/forelvissen


Ook bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma aan met wedstrijden, kanjerdagen, karper evenementen, Nederlandse Kampioenschappen, het bekende paas- en snertvissen en nog veel meer.


In ons gezellige visserscafé kunt u terecht voor een snelle warme hap en in ons restaurant voor gerechten van de kaart, buffetten en barbecues (tot 120 personen). Ons terras, met uitzicht over de vijvers, biedt plaats aan circa 100 personen, waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven is.

 

HerbergMun01 HerbergMun02
HerbergMun03 HerbergMun04