Forellenvisvijvers Speeltuin De Forel

DeForel logo Forellenvisvijvers & Speeltuin De Forel
Dorpstraat 39
6617 AB Bergharen KAART>>
Tel.: 0487532806
Internet: www.deforel.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

In de dorpskern van Bergharen in het land van Maas & Waal ligt De Forel met 5 visvijvers, speeltuin en Jeu de Boules banen met ruime parkeergelegenheid in een prachtige natuurlijke omgeving. Zowel voor de enkele visliefhebber als voor grotere groepen gelegenheidsvissers biedt "DE FOREL" u de mogelijkheid in een rustige en natuurlijke omgeving te komen vissen op forellen en zalmforellen.

De 5 aparte visvijvers voorzien van schuilhokjes zijn rondom verhard, dus ook geschikt voor minder validen. Wij zijn het hele jaar geopend. In de zomermaanden kan er ook in de avonden gevist worden.

In het gezellige paviljoen kunt u naast een drankje eveneens genieten van een hapje. Ons complex is ideaal voor het organiseren van personeelsuitjes, familiefeestjes of verenigingsactiviteiten. Compleet verzorgde barbecues en buffetten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Verder beschikt ons complex over een groot terras met een schitterend uitzicht over de visvijvers en het Bergharense landschap. Het terras is niet alleen bij de vissers in trek maar trekt ook veel langskomende fietsers of wandelaars aan.

Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een speeltuin aanwezig met diverse speeltoestellen. Tevens zijn er op ons terrein 2 jeu de boules banen aanwezig.

Kom eens kijken bij onze vijvers…ForelvijversDeForel 01 ForelvijversDeForel 02
ForelvijversDeForel 03 ForelvijversDeForel 04