Forellenvisserij "De Slegge"

Slegge logo Forellenvisserij "De Slegge"

Schaalbergerweg 9
9563 TE Ter Apelkanaal  KAART>>
Tel.: 0599324538
Internet: www.forellenvisserijdeslegge.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rust, Ontspanning en Sportiviteit in één!

Forellenvisserij de Slegge ligt in de rustieke omgeving van Ter Apelkanaal in Westerwolde en beschikt in totaal over een terrein van zo’n 38000m2.
15000m2 aan viswater verdeeld over 4 grote visvijvers brengt u genoeg rust en ruimte om een heerlijke dag aan het water door te brengen.

In de 4 vijvers kan naar keuze op verschillende gewichtssoorten worden gevist.
Het gewicht van de te vangen forellen lopen uiteen van ± 500 gram per vis in vijver 1 tot ± 5 kg per vis in vijver 4. Gevangen forellen mogen naar huis worden meegenomen of kunnen worden geruild tegen geslachte of gerookte forel.
De Slegge hanteert geen blokuren, dit betekent dat u zich op elk gewenst moment tussen de openingstijden kunt aanmelden om te gaan vissen.

In 2007 is de 4e vijver in gebruik genomen, in deze vijver is het mogelijk om naast forel ook te vissen op meerval en steur (catch & release methode) waarvan de gewichten oplopen tot zo’n 30 kg per vis.

Tijdens of na afloop van het vissen kunt u terecht in één van onze twee Fins ingerichte café-restaurants voor een hapje en een drankje.
Personeels of familiefeestje ? U bent van harte welkom, wij serveren 5 heerlijke menu’s in buffetvorm. Deze buffetten kunnen natuurlijk worden gecombineerd met het forelvissen.forellenvisserijdeslegge01 forellenvisserijdeslegge02
forellenvisserijdeslegge03 forellenvisserijdeslegge04