Forellenvijver Heioord

logo Heioord Forellenvijver Heioord
Rutjensstraat 6
6015 RE Neeritter KAART>>
Tel.: 0475566609
Internet: www.heioord.com
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Heeft u wel eens zin in iets anders?
Niet zomaar een dagje er tussenuit, maar iets nieuws, iets verrassends?
De dagelijkse sleur doorbreken, op zoek naar avontuur en ontspanning?
Kom dan naar “Forellenvijver Heioord”.

Bent u een ervaren visser? Dan kent u ons ongetwijfeld, temeer daar ons complex een begrip is in de hengelsport met negen (!) forellenvijvers waarin u naar hartelust uw hobby kunt beoefenen.
Ook alle niet-vissers nodigen wij uit om eens kennis te komen maken met het vissen op forel. Hengels en andere benodigdheden zijn bij ons voor een gering bedrag te huur.

Naast het vissen biedt Heioord nog tal van andere mogelijkheden voor jong en oud. We hebben een prachtige accommodatie met diverse terrassen en schitterend uitzicht over de visvijvers.
We beschikken over een aantal kleine vijvers (vijver 1, 6 en 7) die u voor een gering bedrag al vanaf 5 personen kunt afhuren voor slechts €67,50. Ideaal geschikt om gezellig samen met familie of vrienden te vissen op forel. Vijver 2 kunt u afhuren vanaf 10 personen en vijver 3 vanaf 15 personen. Kijk hier voor de actuele prijzen>>
Het hele seizoen kunt u op vijver 5 tevens op grote zalmforellen komen vissen. De nieuwe vijvers 8 en 9 zijn bijzonder geschikt om op te vliegvissen.

U kunt de wandel- of fietsroutes volgen die door de VVV in deze omgeving zijn voorbereid, een step of fiets huren (alleen op afspraak) en nog veel meer.

Wilt u uzelf, uw familie, bedrijf of vereniging dus eens op een mooi dagje-uit tracteren?
Kijk dan naar onze Groepsdagtocht zie website>>. Ideaal voor het organiseren van uw personeelsfeest, familiefeest, verjaardag, bedrijfsuitje of verenigingsactiviteit.

 

Heioord1 Heioord2
Heioord3 Heioord4

 
Heioord Banner 506x86px