Forellenvijver Geulhof Mechelen

Geulhof logo Forellenvijver Geelhof Mechelen
Eperweg 9-11
6281 NA Mechelen KAART>>
Tel.: 0434552527
Internet: www.geulhof.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Aan de rand van het idyllisch gelegen Heuvellanddorp Mechelen, een groenplek waar het kristalheldere bronbeekje de Landeus opgevangen wordt door de vriendelijke stroom van de bergrivier de Geul, daar kan iedereen die aan rust of vakantie toe is, genieten van zowat alle geneugten die het vijfsterren landschap Gulp & Geul te bieden heeft.


Een aantal visvijvers past uiteraard perfect binnen dit landschap. Hier zwemt de forel in de eigen bronbeek de Landeus, die samen met de Geul de natuurlijke grens vormt van deze waterattractie in het Heuvelland. Daarnaast gelegen aan de oever van de Geul, onze minicamping.


De visvijvers zijn het gehele jaar geopend, u kunt dus dagelijks vissen op forel. Van mei t/m medio september bestaat ook de mogelijkheid om te avondvissen. Tevens worden er regelmatig zalm- of goudforellen uitgezet. De bijbehorende data vind u op onze site. Alle visbenodigdheden zijn bij ons verkrijgbaar.
Uiteraard kunt u bij ons ook dagelijks terecht voor een heerlijke verse of gerookte forel uit eigen kwekerij.


Onze accommodatie leent zich uitstekend voor het organiseren van een familiedag, personeelsfeest of een verenigingsuitje. Het is toch heerlijk als u het dagje vissen kunt afsluiten met een heerlijk gerecht in ons restaurant.Geulhof 01 Geulhof 03
Geulhof 04 Geulhof luchtfoto