Forellenvijvers de Schutskooi

Schutskooi logo Forellenvijvers Schutskooi
Grotestraat 8
5394 LG Oijen KAART>>
Tel.: 0412492463
Internet: www.forellenvijversdeschutskooi.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Welkom in het dorp Oijen (gelegen bij Oss).
Bij ons knt u vanaf heden bij forellenvijvers de schutskooi terecht om op een van onze natuurlijk aangelegde vijvers te vissen op forel. Of je nu een echte visser bent of je bent niet zo ervaren het vissen op forel is een leuke ervaring.

Speciaal voor groepen bieden wij ook complete arrangementen aan maar natuurlijk is het ook mogelijk om alleen een vijver af te huren. Ons terrein is ook helemaal geschikt gemaakt voor de minder valide personen. Bij onze horeca voorziening aan de vijvers is ook een terras van 80 m2 gemaakt zodat u daar heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje terwijl u naar het forellen kijkt.

Over ons
In het dorp Oijen (gelegen nabij Oss) kunt u bij forellenvijvers De Schutskooi terecht om op een van onze natuurlijk aangelegde vijvers te vissen op forel.
Bij onze horeca voorziening aan de vijvers is ook een mooi terras van 80 m2 gemaakt zodat u daar heerlijk kunt genieten van een hapje of drankje terwijl u het forellen aanschouwd.
Naast het forellen beschikt ons terrein ook over een gezellige kantine waar u terecht kunt voor een kopje koffie, thee en andere dranken.
Ook zijn hier heerlijke versnaperingen verkrijgbaar. Het bedrijf beschikt verder ook over een café met zaal.
Wij heten u graag binnenkort welkom bij Café Zaal De Schutskooi of bij de forellenvijvers De Schutskooi!


Het roken van Forel
U kunt bij ons u gevangen forel laten roken. Kosten regenboogforel € 1,-. Zalmforel € 1,50. Wilt u ze vacuüm laten verpakken dan betaalt u € 0,50 voor de vacuümzak. U kunt de gerookte forel dan enige dagen daarna ophalen.


De juiste methode om de gevangen forel goed te bewaren is om voor het onthaken de vis te doden en daarna in een koelbox met koelelementen te bewaren. Tussendoor de gevangen forel schoonmaken is nog beter.
Omdat deze methode niet door iedere forelvisser word gehanteerd bestaat de mogelijkheid dat met het warme weer de forel bederft. Dit is dan ook de reden waarom wij de forel niet omruilen, dit is dus dan ook niet mogelijk.DeSchutskooi01 DeSchutskooi02
DeSchutskooi03 DeSchutskooi04