WILD bijzonder vissen

WILD bijzonder vissen WILD Bijzonder Vissen
Hondenveldsweg 2
7667 RM Reutum KAART>>
Tel.: 0541297928
Internet: www.bijzondervissen.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Midden in de Twentse natuur, even buiten Reutum, ligt het prachtige viswater van WILD. Aan de voet van een stijlvol buitenhuis lonken vier visvijvers uitdagend naar iedereen die van vissen houdt. We hebben unieke vissoorten. Er zwemmen onder andere gestreepte zeebaarzen, karpers, steuren en Europese meervallen. Verder worden er forel en grote zalmforel uitgezet. Verschillende vissoorten aantrekkelijk voor verschillende takken van hengelsport. Op onze website bijzondervissen.nl vindt u meer informatie over de vissoorten die gevangen kunnen worden en de bijbehorende tarieven.

In ons buitenhuis kunt u heerlijk genieten van lekkere eigentijdse gerechten. U kunt bij ons ook terecht voor verschillende arrangementen. De hoogwaardige keuken, de sfeer van het buitenhuis en de prachtige groene omgeving maakt dat uw bruiloft of personeelsfeest een groot succes wordt.

Wild beschikt over een compleet ingerichte visrokerij waar naast forel ook paling en zalm worden gerookt. Koud gerookte zalmforel is een echte aanrader! U kunt uw gevangen forel op ambachtelijke wijze laten roken.

Wij bieden een hoge kwaliteit, zijn professioneel, maar de benadering is persoonlijk. Graag tot ziens in Reutum!WILD02 WILD01
WILD03 WILD04