De Broekbeke Visvijvers

Broekbeke logo De Broekbeke Visvijvers
Hardenbergerweg 145
7678 VR Geesteren (ov) KAART>>
Tel.: 0546631361
Internet: www.debroekbeke.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

5 VERSCHILLENDE VIJVERS
U kunt bij ons vissen op regenboogforel en zalmforel op één van onze 4 verschillende forellenvijvers.of vissen op karpers, steuren en meervallen met een gewicht van tussen de 5kg en 40kg in onze Catch & Release vijver. Al met al een gevarieerd aanbod van diverse mooie, grote en supersterke vissoorten. Daarnaast zetten we meerdere malen per jaar goudforellen en beekridders uit.

HORECA & TERRAS
Midden in het Twentse landschap ligt Visvijvers De Broekbeke. Te midden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een gezellig paviljoen met 2 overdekte terrassen, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje. De menukaart biedt u een ruime keuze uit diverse snacks en dranken, maar ook kleinere gerechten en tussendoortjes staan vermeld.

ARRANGEMENTEN
Ons paviljoen is ook geschikt voor al uw zakelijke en feestelijke ontmoetingen. Voor personeelsfeesten, buurtfeesten, familiefeesten, vrijgezellenfeesten e.d. organiseren wij ook arrangementen met barbecues of koud/warm buffetten. In dit geval wordt meestal een vijver afgehuurd zodat u het feestelijke met het sportieve kunt combineren.broekbeke01 broekbeke02
broekbeke03 broekbeke04