Forellenvijver De Ruigenhoek

Ruigenhoek logo Forellenvijver De Ruigenhoek
St. Anthoniedijk 120
3566 ME Utrecht KAART>>
Tel.: 0302901493
Internet: www.forelvijverderuigenhoek.nl
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Acht jaar geleden ontstond bij ons het idee om in het Noorderpark een forelvijver met een kleine restaurant te beginnen. Het is niet zonder slag of stoot gegaan, maar trots zijn we zeker dat we onze droom hebben kunnen waar maken. Heel wat kub aarde en zand zijn afgegraven om de vijvers te realiseren. Het Paviljoen past door de houten uitstraling mooi in de bosrijke omgeving.

Wij hebben sinds juni 2012 de deuren geopend. ‘De Ruigenhoek’ bevindt zich aan de rand van Utrecht stad in het prachtige natuurgebied het Noorderpark tegen het Gagelbos aan. In de omgeving kun je wandelen, fietsen, Fort Ruigenhoek bezoeken en er zijn speeltoestellen voor kinderen aanwezig.

Forelvijver de Ruigenhoek heeft twee forelvijvers, die samen voor 1,5 hectare viswater zorgen waar je met de werphengel of vliegvishengel tegen een vergoeding kan forelvissen in Utrecht. Het water in de vijver is kwelwater van de Utrechtse Heuvelrug en kraakhelder. Altijd al willen leren vliegvissen? Het kan allemaal bij Forelvijver de Ruigenhoek!

Bij het Paviljoen kan er een drankje worden gedronken of iets lekkers worden gegeten. Het is vers en kwaliteit staat voorop. Het aanbod varieert per seizoen. Wij hebben een grote, zonnige terras en een serre met houtkachel. Een feestje, familiedag , bedrijfsuitje of ruimte om te vergaderen nodig? Het kan allemaal bij Paviljoen de Ruigenhoek!

Er is ook een dagcamping op onze terrein aanwezig, waar je gedurende openingstijden tegen een vergoeding, je tent kan opzetten.

Vissers, geen vissers, opa, oma, ouders, kinderen en honden.
Iedereen is welkom!!

Huyen & RickRuigenhoek 01 Ruigenhoek 02
Ruigenhoek 03 Ruigenhoek 04

 
Plattegrond Ruigenhoek