Onderstaand een overzicht van de bestuursleden van de NVVF

Contactpersoon Vijver Functie Email
Rick Baars Forelvijver Paviljoen de Ruigenhoek  voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annemarie nieuwmeijer Forellenvisvijvers De Broekbeke secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mark Dereij  Forellenvisvijvers De Forel  penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tom Bremer Toms Creek Fishing Adventure voorzitter wedstrijdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hendrik Hamstra Forellenvisvijvers De Berenkuil bestuurslid en wedstrijdcommissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barry van Diepen Forelvijvers H2O wedstrijdcommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
       
Margriet Hilbrink Forellenvisvijvers De Woldstek site onderhoud nvvf.nl en nkforelvissen.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.